Promotiewerkzaamheden

Geef je Brand een Boost!

Promotiewerkzaamheden

Het testen van een nieuw product in de markt, campagne voeren voor een evenement of het boosten van de naamsbekendheid van een merk vraagt om vakmensen. Wij hebben promotors met stralende persoonlijkheden en bij wie enthousiasme in hun DNA zit. Shine bright!

Verras met een spontane actie

Guerrillamarketing

Geen gigantisch marketingbudget, maar toch impact maken? Zet dan vooral een guerillacampagne op poten! Wij denken graag mee over een creatieve invalshoek en plan van aanpak.  Onze knapperds staan in de startblokken om je campagne uit te dragen waar jij wil: op het Vrijthof in Maastricht, bij een prospect op de stoep of in de ontvangsthal van Schiphol. Hoe gekker hoe liever!

Verwelkomen en assisteren van gasten

Hospitalitywerkzaamheden

Onze professionele gastvrouwen en -heren zijn de visitekaartjes op jouw event. Zij zijn experts in het ontzorgen en begeleiden van gasten. Stuk voor stuk gastvrije persoonlijkheden en erg representatief, of zeg maar gerust hartstikke knap. Want je hebt maar één kans op een eerste indruk.
Culinair entertainment

Eten en drinken op een leuke manier

Culinair entertainment

Jouw gasten verdienen het om in de watten te worden gelegd. Kies voor de inzet van onze food beauty’s en het rapportcijfer van jouw event stijgt gegarandeerd. Van sushimeisjes tot oestermannen en van cupcaketeams tot champagnedames; wij hebben ze in huis. Om op te eten!