Werken bij

Werken bij

Werken bij Target Hospitality is leerzaam, afwisselend en flexibel. Je geeft zelf aan hoeveel uren je wilt werken. Zodra er een geschikte opdracht binnenkomt, nemen we contact met je op. Target Hospitality biedt bijzondere en enerverende projecten: Verzorg onze eerste indruk tijdens evenementen. Ga op pad met een promotieteam. Toon lef en overtuigingskracht in ons Contact Center en verdien ook nog eens een prima salaris.

Targetteam

Je mag bij Target aan de slag als je achttien jaar of ouder bent. Ben je enthousiast en representatief? Werk je graag zorgvuldig en ben je communicatief sterk? Staat klantvriendelijkheid voor jou vooraan en ben je stressbestendig? Dan pas jij in het Target-team!

Stage

Target Hospitality biedt ook een stageplaats aan proactieve, hardwerkende, representatieve en enthousiaste stagiaires. Je werkt aan alle operationele zaken rondom projecten. Je ondersteunt op het gebied van werving & selectie, personeelsplanning, het opstellen van briefings, administratie, logistiek en je voert promotieacties en host(ess)-werkzaamheden op externe locaties uit.